OM OSS

Jag heter Zara och bor i Täby. Jag arbetar som healer, livscoach och författare. Jag har jobbat som hud terapeut och hår specialist i 25 år samtidigt har jag läst NLP och coachning.

Healing och andligt coachning är mina förmågor som jag har fått under drygt 15 år. Jag valde att utbilda mig till heler på grund av mitt genuint intresse av att hjälpa människor.

Jag hjälper dig att se dig själv och ditt liv ur nya perspektiv genom en särskild samtalsteknik som bygger på enkla, effektiva och välbeprövade coachings frågor. Dessutom kommer jag hjälpa dig att formulera och strukturera de förändringar du själv kommer fram till att du behöver och vill ha med NLP . Jag coachar via telefonen, om du bor nära Täby eller har möjlighet att åka hitt så kan vi även träffas.
Min utgiven bok är "Mirakel av tro" på parsiska och "Miracle of belief" på engelska. Boken är baserad på mina kunskaper och erfarenheter.

Jag har läst ABC-Internationellt Certifierad Coachutbildning, Ftp, NLP och Reiki healing på master nivå. Nuförtiden håller Jag på att studera NLP master .