OM OSS

Jag heter Zara och bor i Täby. Jag är NLP praktiker och  författare och  arbetar som  livscoach och NLP coach . Jag har jobbat som hud terapeut och hår specialist i 25 år samtidigt har jag läst NLP och andligt coachning.

Healing och andligt coachning är mina förmågor som jag har fått under drygt 15 år. 

Med NLP practitioner hjälper dig att se dig själv och ditt liv ur nya perspektiv genom en särskild samtalsteknik som bygger på enkla, effektiva och välbeprövade coachings frågor. Dessutom kommer jag hjälpa dig att formulera och strukturera de förändringar du själv kommer fram till att du behöver och vill ha med NLP . Jag coachar via telefonen, om du bor  i stockholm  så kan vi även träffas.
Min utgiven bok är "Mirakel av tro" på parsiska och "Miracle of belief" på engelska. Boken är baserad på mina kunskaper och erfarenheter.

Jag har läst ABC-Internationellt Certifierad Coachutbildning, Ftp, NLP  practitioner och har diplom från NFNLP ( NFNLP har existerat i över 20 år och certifierar i samtliga NLP-utbildningar i över 50 olika länder (bland annat USA, England, Indien, m.fl.). NFNLP och dess medlemmar har sedan starten utbildat och certifierat åtskilliga tusen kursdeltagare i NFNLP ( .NFNLP har existerat i över 20 år och certifierar i samtliga NLP-utbildningar i över 50 olika länder (bland annat USA, England, Indien, m.fl.). NFNLP och dess medlemmar har sedan starten utbildat och certifierat åtskilliga tusen kursdeltagare i NLP.

Nuförtiden håller Jag på att studera NLP Master Practitioner.